Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kutlama töreni Darıca Stadyumunda Okulumuzun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.  Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasından sonra Protokol öğrencileri ve halkı selamladı ve  Kaymakamımız Sayın Yüksel KARA konuşmasını gerçekleştirdi. Bayrak ve Cumhuriyet adlı şiir okundu. Halk oyunları ekibimiz gösterisi gerçekleştrdi. Sportif yarışmalar yapıldı. Taekwondo gösterisi gerçekleştirildi. Akabinde okulumuz öğretmenleri gözlerimizi doldurarak bizi o vefalı insanlarımızın canlarını hiçe sayarak vatan için herşeyini feda eden yüce insanların yıllarına "Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık" götürdü. Ödül töreni ve resmi geçit töreni ile kutlama programı sona erdi.  Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bu ülke için vatanın her yerinde ve her zamanında canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allahtan Rahmet dileriz. Ruhları Şad olsun.

29.10.2021 1062

HD İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...