LES (learn experiments science)

Fen bilimleri dersini öğrencilerimize sevdirmek, fen dersinin hayatın içinde her alanında var olduğunu hissettirmek, pande mi sürecinde deney ve bilimden ayrı kalmamalarını sağlayabilmek için hazırlanmış bir projedir.

10.05.2022 370

Projemizdeki çalışmalarımız ile amacımız; öğrencilerimizin yaratıcılık ve yenilikçilik, eleştirel düşünme ve problem çözme, iletişim ve işbirliği, üretkenlik ve sorumluluk becerilerini kazandırmak, çevreyi ve canlıları fark ettirmektir.
Aynı zamanda projemiz ders programlarındaki müfredata (hayat bilgisi, sosyal bilgiler, fen bilimleri, Türkçe ) entegre edilerek hazırlanmıştır.